وب سایت یه فروشگاهیه که شبانه روزی بازه. وب سایت یک ویترین از کسب و کارتونه که در هر زمان و مکانی میتونه تو دید مشتری باشه. وب سایت اعتباره کسب و کاره. وب سایت ویزیتور و فروشنده مجازیه بیزینستونه. در این مقاله میخواهیم درمورد اهمیت داشتن وب سایت باهاتون صحبت کنم. قبل از اینکه شروع کنیم لطفا برای حمایت لایک کنید و این پستو برای دوستانتونم ازسال کنید تا استفاده کنند.
اگر بخواهیم وبسایت برای کسب وکار را تعریف کنیم؛ آن را به مثال یک فروشگاه شبانهروزی می توان دید که در زمان و مکان دلخواه امکان دسترسی به آن وجود داشته باشد. این روزها با رواج کسب و کارهای مجازی، وبسایت کسب و کارها نیز روی کار آمدهاند و یک درگاه قابل اعتماد و ویترینی از کسب و کارها هستند؛ که دسترسی آسان را برای مشتریان فراهم میکنند.
امروزه اکثریت افراد جامعه برای تهیه و برطرف کردن احتیاجات خود، جستجو در وب سایتها و صفحات مجازی مرتبط با نیازهایشان را به عنوان اولین و کارآمدترین روش انتخاب میکنند. بنابراین طراحی وبسایت در یک کسب وکار اینترنتی به نوعی امضا و اعتبار کسب و کار شما به شمار میرود و نقش پررنگی در درآمدزاییتان دارد. در واقع وبسایت، ویزیتور و فروشنده بیزینس شما به صورت مجازی محسوب میشود.
در این مقاله ما در رابطه با دلایل اهمیت یک وبسایت و همچنین نکات حائز اهمیت برای طراحی و ساخت یک وبسایت خوب، بحث خواهیم کرد. البته ما در دورهی آموزشی مدیریت کسب و کار، در این زمینه، اطلاعات کامل و بیشتری دادهایم؛ بنابراین میتوانید برای اطلاعات بیشتر در این دوره نیز شرکت کنید.
مزایا و نقش طراحی وبسایت در کسب وکار
وبسایت برای کسب وکار: این روزها با افزایش مشغله و تغییر سبک زندگی به زندگی مدرن، با وجود کمبود زمان، اکثریت افراد خرید محصولات مورد نظر خود را به صورت آنلاین و اینترنتی با ورود به سایتهای مختلف و مطالعه توضیحات، مقایسه و بررسی قیمت، نهایی میکنند.
اگر مغازه، دفتر و شرکت داشته باشید، داشتن سایت بسیار مفید و ضروری است؛ ولی حتی اگر مغازه و یا شرکتی ندارید به راحتی و با صرف هزینهی کمتر از تهیهی یک مغازه میتوانید وبسایت خود را راهاندازی کنید.
شما با وبسایت میتوانید راحتتر با مشتریها ارتباط برقرار کنید، فیدبک و نیازهای مشتریان را بررسی و در جهت حل مشکل و برنامهریزی صحیح برای فروش بیشتر قدم بردارید. داشتن وبسایتی که استفاده از آن راحت و دسترسی به خدمات مختلف آن برای خریدار سهل و آسان باشد؛ موجب کسب رضایت مطلوب از خریدار، افزایش امتیاز سایت و در نتیجه سبب برندینگ و ارتقای صفحهی شما خواهد شد.
یکی دیگر از مزایای طراحی وبسایت، امکان به روز رسانی و ارتقای قسمتهای مختلف آن به مرور زمان است و شما میتوانید در صورت نیاز قسمتهای مختلفی به آن اضافه یا از آن کم کنید. در نتیجه میتوانید برای پیشرفت و گسترش خودتان بسترهای مناسبی مانند برندسازی جهانی فراهم کنید.
وبسایت با ایجاد امکان خرید و استفاده از خدمات شما، برای جهانی شدن برند شما بستر مناسبی ایجاد میکند. با مغازه و دفتر کار شاید بتوانید در منطقه یا شهر خودتان شناخته شوید؛ ولی با یک وبسایت فعال میتوانید کل ایران را پوشش دهید، از دیدگاه مشتری ببینید و حتی کسب و کار خود را جهانی کرده و محصولاتتان را برای مشتریان خارجی صادر کنید.
یک وب سایت خوب، پنجاه درصد از برندینگ کسب و کار شما را انجام میدهد. چرا که روزانه هزاران نفر به دنبال محصولات و خدمات شما یا مقالات مرتبط به کسب و کار شما هستند و آنها را دنبال میکنند. هر چقدر کسب و کارتان بین مخاطبین و مشتریان احتمالی بیشتر دیده شود، به طور طبیعی به همان میزان برندتان در ذهنهای بیشتری ثبت خواهد شد. در نتیجه اعتبار برند و کسب و کارتان روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد.
همان طور که گفته شد وبسایت شما ویترین 24 ساعته کسب و کار شما است. چرا که احتمالاً افراد زیادی هستند که صبحهای زود و شبها بعد از کار، نیاز و خواسته خودشان را سرچ میکنند. در این صورت اگر کسب و کار شما خدماتی باشد؛ میتوانند شمارهای که داخل وب سایت قرار داده شده را ذخیره و در تایم کاری با شما ارتباط برقرار کنند و یا حتی آدرسی از مرکز حضوری ارائه خدمات را برای مراجعه حضوری جستجو کنند.
اگر هم کسب و کارتان محصول محور و فروشگاهی باشد، مشتری در هر ساعتی از شبانه روز میتواند محصول مورد نظر خود را انتخاب و خرید خود را نهایی کند. بدین گونه شما نیز 24 ساعته پیامکهای واریز دریافت میکنید.
از مزایای دیگر میتوان به این نکته اشاره کرد که؛ هزینههای بازاریابی دیجیتال بسیار به صرفهتر از تبلیغات آفلاین برای صاحبین کسب و کار است. به طوری که در سریعترین حالت ممکن، امکان ورود مشتری به وبسایت شما، آشنایی و خرید از شما را به همراه خواهد داشت.
برای بالابردن وبسایت چه کارهایی باید کرد؟
برای بالا بردن وبسایت نیاز است که دو نکتهی مهم را رعایت کنیم که در ادامه به ذکر دلایل اهمیت آنها خواهیم پرداخت: 1- تولید محتوای مناسب. 2- استفاده از کلمات کلیدی.
اهمیت محتوا در وبسایت
در طی ساخت وبسایت، صرف زمان و انرژی مضاعف، برای تهیه محتوای درخور و کامل که بتواند به طور کلی فعالیت یا محصول شما را تشریح کند؛ بسیار ضروری است. توضیحات باید به دور از حاشیهرویهای بیش از اندازه و با رعایت اصول محتوانویسی تهیه و درج گردد.
تولید محتوا بخش بسیار مهمی از طراحی یک وبسایت بشمار میرود؛ که باید نهایت دقت و ظرافت در آن به کار برده شود. چه بسا سایتهای مختلفی که با داشتن پتانسیل خوب برای دیده شدن، به دلیل ضعف در انتخاب محتوای مناسب، متأسفانه، بازدهی کافی و لازم را ندارند. محتوای سایت ارزش وبسایت شما را تعیین میکند. هر چقدر مفیدتر، به روزتر، و با کیفیت و استانداردهای بالاتر باشد؛ بازدید سایت بالاتر رفته و منجر به افزایش روز افزون درآمد میشود.
اهمیت استفاده از کلمات کلیدی در وبسایت
از مهمترین نکاتی که برای بالا بردن وبسایت باید به آن توجه داشت؛ به کار بردن کلمات کلیدی مهم در محتواهای وبسایت است. شما با استفاده از کلماتی که بیشترین میزان سرچ در موضوع مربوطه را دارند؛ سئوی وبسایتتان را بالا ببرید. در نتیجه در صورت جستجو کلمات مربوطه در گوگل، سایت شما در لیست اولین سایتها قرار خواهد گرفت و بازدید بیشتر، مشتری بیشتر و همچنین افزایش خرید را برای شما به ارمغان میآورد.
بنابراین دانستیم که داشتن یک وبسایت برای هر کسب و کاری بسیار ضروری است. راهاندازی وبسایت نیاز به هزینه خیلی زیادی ندارد و شما میتوانید با حداقل مبلغ ۳ میلیون تومان یک وبسایت وردپرسی داشته باشید. کسب و کار شما با داشتن وب سایت، همهگیر و کشوری میشود؛ در نتیجه میتوانید به مشتریان محصول یا خدماتتان در شهرهای دیگه نیز دست پیدا کنید.
ما دربارهی راهاندازی یک وبسایت اصولی و انواع روشهای تبلیغاتی برای جذب مخاطب و مشتری در دوره آموزشی مدیریت کسب و کار به طور کامل و جامع آموزش دادهایم که با مراجعه به آنها میتوانید به بهترین شکل از این آموزشها بهرمند شوید و ویترین 24 ساعتهی خود را بسازید.